JAMMERBUGTCAMPING.DK

FORTROLIGHEDSPOLITIK

FIND UD AF HVILKE DATA VI BENYTTER,

OG HVORDAN VI BRUGER DEM.

 

1. INTRODUKTION

Denne fortrolighedspolitik omhandler hvorledes Jammerbugt Camping (“jammerbugtcamping.dk”,  “jammerbugtcamping”, "vi" eller "os") bruger og beskytter personlige informationer, som du afgiver til jammerbugtcamping.dk ved brug af www.jammerbugtcamping.dk 

Jammerbugtcamping.dk tager dine private rettigheder meget alvorligt, og påtager sig ansvar for at disse er beskyttede. Alle personlige informationer, som du afgiver til jammerbugtcamping.dk, vil kun blive brugt i henhold til denne fortrolighedspolitik.

Den nyeste version af jammerbugtcamping.dk fortrolighedspolitik, er altid tilgængelig på denne side. Vi opfordrer dig til løbende at holde dig opdateret vedrørende vores fortrolighedspolitik ved at besøge denne side.

Denne version af fortrolighedspolitikken er sidst opdateret maj 2022.

2. ACCEPT

Ved brug af jammerbugtcamping.dk, accepterer du forholdene beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

2.a Information til besøgende uden for den Europæiske Union

Vær opmærksom på, at den Europæiske Union (EU) og lande udenfor EU ikke alle har de samme fortrolighedsbetingelser. Da jammerbugtcamping.dk hjemmeside server er lokaliseret i EU, er jammerbugtcamping.dk betingelser udarbejdet på baggrund af bestemmelserne inden for EU. Ved brug af jammerbugtcamping.dk accepterer du hermed jammerbugtcamping.dk's fortrolighedspolitik for beskyttelse af personlige informationer.

3. Jammerbugtcamping.dk indsamling af data

3.a Data indsamlet i kontaktformularer

Hvis du udfylder en kontaktformular under kontakt på jammerbugtcamping.dk, vil vi bede om personlige kontaktinformationer, som er nødvendige, for at kunne oprette en booking i vores system, og for at vi kan kontakte dig med svar på din henvendelse. Fortryder du din booking hos jammerbugtcamping.dk, vil du ikke blive oprettet som kunde hos jammerbugtcamping.dk efter udfyldelse af en kontaktformular. Ligeledes vil vi ikke bruge dine data til at kontakte dig yderligere, efter vi har givet dig svar på din henvendelse.

4. Det bruger vi de indsamlede personlige informationer til

De informationer vi indsamler og opbevarer i forbindelse med det ophold, du har booket hos Jammerbugt Camping, bliver primært brugt til at levere og forbedre vores services. Vi benytter bl.a. dine informationer til:

  • At sende e-mail eller kontakte dig pr. telefon vedrørende din booking hos os, herunder opholdsperiode, betalingsproblemer m.m, som kan have indflydelse på vores service til dig.
  • At sende nyhedsbreve vedrørende specielle tilbud, eller anden information forudsat at du har accepteret og tilmeldt dig at modtage nyhedsbreve som disse fra os. Du kan nemt fravælge modtagelse af disse e-mails, når du ønsker det.

4.a Tredjepartstjenester

Jammerbugtcamping.dk benytter enkelte trediepartstjenester til levering af vores produkter og services til håndtering af nyhedsbreve, og Google – Web analytics.

Alle personlige informationer, som videregives til trediepartstjenester, vil gælde i overensstemmelse med disse tredjeparters fortrolighedspolitik. Se dem herunder:

Tredjepartstjeneste

Betingelser

Land

Mailchimp - Communication

https://mailchimp.com/legal/privacy/

US

Google – Web analytics

www.google.com/analytics

EU (Ireland)

Let’s Encrypt – SSL Certificates

https://letsencrypt.org/repository/

US

 

 

 

 

 

 

 

4.b Kommunikation med Jammerbugt Camping

Når du kontakter jammerbugtcamping.dk via email, enten ved at skrive direkte til info@jammerbugtcamping.dk eller ved at udfylde en formular på vores kontakt side, kan vi gemme dine kontaktoplysninger du måtte oplyse i indholdet af dine meddelelser, til at kontakte dig i fremtiden.

4.c Opbevaring af dine personlige data

Alle de data, som du oplyser til Jammerbugt Camping, vil blive opbevaret på sikre servere inden for EU.

5. Sikkerhed

Vi tager din sikkerhed meget alvorlig. Alle brugerinformationer opbevares i databaser, som er sikret af en bred vifte af kontrollerede branchestandarder.

6. Cookies

En cookie er en lille fil, som beder om tilladelse til at placere sig på din computers harddisk. De fleste browsere tillader cookies som en standardindstilling. Cookies tillader webapplikationer at svare dig som individ ved at genkende dine indstillinger - både brugerdefineret og lokalt defineret.

Du kan vælge at acceptere eller afvise cookies. De fleste browsere accepterer automatisk cookies, men du kan normalt opdatere dine browserindstillinger for at afvise cookies. Dette kan dog betyde, at du ikke kan udnytte jammerbugtcamping.dk og andre websiders services fuldt ud.
En cookie giver hverken adgang til din computer, eller til andre personoplysninger, udover de data, som du selv måtte vælge at dele med os.

6.a jammerbugtcamping.dk cookies

jammerbugtcamping.dk benytter cookies til at muliggøre en personlig og uforstyrret forbindelse til vores services. Vi benytter cookies til at ’huske’ informationer omkring dine indstillinger, så du hurtigt og nemt kan logge ind på jammerbugtcamping.dk inden for en given periode (cookiens levetid). Bemærk, at hvis du fravælger cookies, vil du muligvis opleve, at nogle jammerbugtcamping.dk services, funktioner eller andre elementer ikke er tilgængelige, eller ikke virker optimalt.

6.b Tredjepart cookies

Vi benytter tredjeparts logstatistik cookies (Google Analytics) på jammerbugtcamping.dk til at identificere hvilke sider, som tilgås og hvordan de tilgås. Dette hjælper os med at analysere data omkring webtrafik, og forbedre vores website for bedre at kunne skræddersy den for brugerens behov. Vi benytter udelukkende disse informationer for statistiske analytiske formål.

6.c Cookies fra sociale medier

Jammerbugtcamping.dk gør også brug af sociale medier (f.eks. Facebooks ’like-knap’). Disse funktioner kan indsamle informationer, som f.eks. hvilken side du besøger på et website. En cookie kan også indstilles til at muliggøre, at funktionen fungerer optimalt. Disse funktioner er reguleret af fortrolighedspolitikken hos virksomheden, som udbyder disse, f.eks. Facebook.

7. Links til andre websites

Denne fortrolighedserklæring omhandler kun information, som er indsamlet af Jammerbugt Camping, eller som er tilgængelig på Jammerbugtcamping.dk's website. Bemærk at jammerbugtcamping.dk kan linke til andre websites, men er således ikke ansvarlig for deres fortrolighedspolitikker. Vi opfordrer derfor alle vores brugere til at være opmærksomme, når de forlader vores website. Det er en god ide at læse fortrolighedspolitikken på ethvert website, der indsamler personlige informationer.

8. Kontrol af dine personlige informationer

8.a Opdatering af informationer

Alle informationer som jammerbugtcamping.dk opbevarer i relation til dit ophold, som er dine kontaktoplysninger, kan opdateres ved kontakt til Jammerbugt Camping.

8.b Sletning af informationer

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er tilladt i henhold til databeskyttelsesforordningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

9. Samtykke og deling af dine informationer

Jammerbugtcamping.dk benytter enkelte tredjepartstjenester til at udføre specifikke services på vegne af jammerbugtcamping.dk, såsom f.eks.håndtering af nyhedsbreve, og Google – Web analytics.. Se oversigt over Jammerbugt Camping's tredjepartstjenester. Disse services gør det muligt for tredjepartsudbydere at tilgå personlige informationer nødvendige for at udføre sådanne funktioner på vores vegne.

10. Kontakt Jammerbugtcamping.dk

Hvis du har spørgsmål eller forslag vedrørende vores fortrolighedspolitik er du velkommen til at kontakte os pr. mail: info@jammerbugtcamping.dk eller tlf: 25733809

Jammerbugtcamping.dk's adresse er:
Thistedvej 546
9690 Fjerritslev
Danmark.

11. Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har indsamlet, og som vi opbevarer og behandler om dig. Ønsker du at få det oplyst, så kontakt os på info@jammerbugtcamping.dk.

Du kan til enhver tid kræve berigtigelse, gøre indsigelse eller få begrænset behandlingen af dine personoplysninger.

Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan det ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf. 33193200 eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk