Oplevelser tæt på
Jammerbugt Camping

Nabo til Røgegård Naturreservat

Oplev Krondyrene helt tæt på

Oplevelser
Kørselstider i bil

STED BESKRIVELSE KØRSELS TID
Gutterne på Kutterne Thorup Strand Thorupstrand er et levende kulturmiljø og Nordeuropas største kystlandingsplads. Her kan du følge med og se fiskerbådene blive trukket op på stranden efter dagens fangst. (7 min)
     
Hundeskove Der findes en fin hundeskov ved Thorupstrand i Vester Thorup Plantage ved adressen Thorup Strandvej 238, 9690 Fjerritslev. Hundeskoven ligger ved naturlegepladsen lige ved indkørslen til Thorupstrand. En pæn, stor hundeskov på ca. 9 ha. (7min)
     
Bulbjerg Fuglefjeld 

Oprindeligt var Bulbjerg en ø omringet af havet. Fugle fjeldet rummer bl.a. 500 par fugle. I klart vejr kan man se Hanstholm og Rubjerg Knude. Oplev fantastiske solnedgange og tag aftenkaffen med.

 

(11 min)
     
Kystvandring 

Kystvandring mellem Bulbjerg og Valbjerg Sande. 2-3 timers tur. Med start fra p-pladsen på toppen af Bulbjerg,her går der en sti/trappe ned mod kysten (ca. 40 m fra p-pladsen. Turen byder på et betagende kystlandskab langs de høje kystklitter.

 

(11 min)
     
Fiskeri ved Bulbjerg Kun fisk kommer tæt på land, og dem kan du fange med stang. Ved Bulbjerg er der i de forskellige sæsoner mulighed for at fange torsk, rødspætte, tunge, laks og havørred. (11 min)
     
Vejlerne fuglereservat Vejlerne er det største fuglereservat i Nordeuropa og et af de vigtigste områder for ynglende og rastende vandfugle. Mere end 300 fuglearter. (11 min)
     
Lild Strand Lildstrand er et af de mindste fiskerlejer ved Vestkysten. Det er stedet for den stille vandrer, turcyklisten eller den kulturhistorisk interesserede. (11 min)
     
Vester Thorup Plantage 

Lokale vandreture i Vester Thorup Plantage. Plantage har mange, fine stisystemer, der både går gennem åbne, lyngklædte klitter og varierede skovbevoksninger.

 

(7 min)
     
Fjerritslev By  Fjerritslev er handelsbyen mellem hav og fjord, hvor der er gode shopping muligheder og samtidig en spændende bryggerhistorie. (10 min)
     
Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum Nordeuropas bedst bevarede landbryggeri ligger på hovedgaden i Fjerritslev. Her byggede P. Kjeldgaard et ølbryggeri i slutningen af 1800 tallet.  (11 min)
     
Klim Kalkovn Klim Kalkovn er et bevaringsværdigt museum og naturrum, der med udgangspunkt i stedets særlige kultur- og naturhistoriske værdi også er et af landets bedst bevarede eksempler. (6 min)
     
Vindmølle-testcenter Østerild  Verdens vildeste vindmøller. Oplev de imponerende møller helt tæt på og lær om vind og vindenergi. (15 min)
     
Kirsten Kjær museum Portrætmaleren Kirsten Kjær, eller “menneskemaleren”, som hun selv foretrak at kalde sig, levede fra 1893 til 1985. Hun var et selvstændigt og berejst menneske med en karismatisk udstråling. Desuden ejede hun evnen til at begå sig i alle samfundslag. (15 min)
     
Besøg Thylejren Thylejren er et kollektiv og socialt eksperiment beliggende i Han Herred mellem Frøstrup og Østerild med ca. 100 beboere. (11 min)
     
Svinklovene Svinklovenes karakteristiske kløfter er dannet ved regnvandets langsomme opløsning af det bløde kridt og navnet formodes at stamme fra tiden hvor kalkskrænterne stod uden vegetation og lignede store hvide svineklove. (20min)
     
Naturcenter Fosdalen Er du til vandreture, så er Fosdalen i Jammerbugt et must. Vandreruten byder på spektakulær natur i et varieret terræn. (24 min)
     
Museumsbunker i Hanstholm 

Oplev Nordeuropas største befæstningsanlæg fra 2. Verdenskrig.

 

(30 min)
     
Nationalpark Thy Nationalpark Thy er Danmarks største vildmark. 244 km² vild natur. (31 min)
     
Fårup Sommerland  I Nordjylland findes Danmarks ældste sommerland, som ligger helt ude i skoven. Her får du mindeværdige oplevelser, hvor det kun er fantasien, som sætter grænser. (47 min)